50 godina je iza nas! Pogledajte našu priču!

Od skromnog početka kao lokalna tvrtka u Pittsburghu u Pennsylvaniji do globalnog igrača sa više od 500 trgovina u 30 zemalja –  the athlete’s foot (TAF) je definitivno zauzeo svoje mjesto u sneaker industriji u posljednjih pet desetljeća. Ove godine brend slavi 50. godišnjicu postojanja uz posebnu suradnju i doprinose svojih globalnih ambasadora.

Iako ulična moda i sneaker kultura danas dominiraju svjetskim tržištem odjeće i obuće, sve do 1971. specijalizirane trgovine za prodaju sportske obuće nisu postojale. Američki poduzetnik David Lando odlučio je 1971. godine, na temelju rastućeg interesa potrošača za sportskom obućom, otvoriti trgovinu The Athlete’s Foot u centru Pittsburga, koja će se fokusirati isključivo na sportsku obuću. Danas, 50 godina kasnije, robna marka s više od 500 trgovina u 30 zemalja jača je nego ikad. Svojim jedinstvenim izborom obuće i odjeće najvećih svjetskih sportskih marki stvara samopouzdane i savjesne potrošače širom svijeta.

Originalni sneaker store

Obilježavajući ovaj veliki trenutak, TAF je okupio svoje globalne ambasadore, poput repera Jadakissa i dizajnera Jeffa Staplea, da predstave važnost i uspjeh brenda u posebnom videu povodom ove godišnjice.

Stapajući se s kulturom, umjetnošću, tehnologijom i modom hip hopa, TAF se uspio prilagoditi potrebama potrošača, ostajući vjeran svom poduzetničkom i svojeglavom duhu.

DJ Clark Kent: »the athlete’s foot je ustvari prava sneaker trgovina«. Promatrajući želje i prioritete Z generacije, TAF aktivno inkorporira rodnu neutralnost, jedinstvenost, autentičnost i održivost u svaki kutak svog poslovanja.

Posebne kolekcije

TAF će ovu posebnu godišnjicu proslaviti sa svojim dugogodišnjim partnerima. U suradnji s Pumom, stvorena je posebna patika Future Rider ‘Dare to Play’ u dvije iteracije boja dok kolekciju odjeće potpisuje Jeff Staple, Staple Pigeon.

Budite uz nas i idućih 50 godina! Sneaker kultura i ulična moda powered by the athlete’s foot.