Sadržaj

Sprayground nas iz sezone u sezonu oduševljava svojim inovativnim i buntovnim modnim komadima. Ova svjetski poznata tvrtka proslavila se dizajniranjem otkačenih unikatnih ruksaka, čiji su prepoznatljiv dizajn odlučili upotpuniti kolekcijom odjeće za nju i njega. Njihova ekskluzivna linija odjeće od sada je dostupna na našoj web stranici i u TAF trgovini. 

Osnivač i kreativni direktor brenda David Ben David osnovao je brend imajući na umu uličnu kulturu grafita i modnih entuzijasta, koji se ne boje istaknuti svojim modnim stilom.

Fokus brenda su 3 glavna stupa: DIZAJN, KVALITETA i FUNKCIONALNOST.

DIZAJN

Odnosi se na umjetnost pripovijedanja kroz inovativni dizajn. Sprayground svoju inspiraciju traži u pop kulturi, bojama i uličnoj kulturi, što potiče samostalno razmišljanje i pomiče granice u modi i dizajnu. 

KVALITETA

Sprayground proizvode odlikuje trajnost, snaga i dugotrajnu iskoristivost u svim svakodnevnim avanturama.

FUNKCIONALNOST

Funkcionalni džepovi unutar svakog modnog dodatka namijenjeni su za prijenosna računala, slušalice, novčanike, sunčane naočale, itd.… Svaki Sprayground modni dodatak je promišljeno dizajniran da podupire korisnika u lakšem organiziranju svakodnevnog života i olakšava mu kretanje po svijetu.

Usredotočen na dizajn, kreativnost i funkcionalnost, Sprayground je postao omiljeni brend ulične mode koji svojim dizajnom dočarava urbanu uličnu kulturu. 

Moćna mala crna haljina.

Sprayground nastoji obične svakodnevne modne komade prilagoditi na svoj način i lansirati ih na tržište u svježem, jedinstvenom obliku. Sjajan primjer za to je kultna mala crna haljina koja uz uski kroj, otvorena leđa i prepoznatljiv mini print sprijeda pruža razigran i moderan izgled bez obzira na prigodu.

Kombinirajte je s upečatljivom, ali istovremeno elegantnom RIVIERA WHITE GOLD Sprayground torbicom, koja svojim zlatnim detaljima plijeni pažnju. Torba je izrađena od veganske kože i definitivno je #musthave modni dodatak za ljeto 2022.

Sprayground sportski entuzijast.

Sprayground svojim vjernim kupcima preko proizvoda nastoji pružiti osjećaj pripadnosti određenoj kulturi na jedan provokativan i inovativan način. 

Za istinski trendi i otkačen sportski izgled, ovaj atraktivan sportski komplet možete kombinirati s XTC LA PALAIS BEAR Sprayground ruksakom koji će nesumnjivo u trenu postati vaš omiljeni pratitelj na raznim urbanim i sportskim avanturama!

Osim neupitne kvalitete, Sprayground modni dodaci osvojili su srca modnih entuzijasta svojom prostranošću i upotrebljivošću. Neizostavni su suputnici kako na vikend izletima tako i na dužim putovanjima u nepoznato.

Praktični Sprayground modni dodaci koje preporučamo:
Atraktivna modna kombinacija rezervirana samo za njega.

Unatoč naizgled jednostavnim modnim komadima, Sprayground pruža lakoću i vidljivost na svakom koraku. Za točku na i klasične crne kratke hlače i bijelu majicu obavezno začinite svojim omiljenim Sprayground modnim dodatkom!

Urbani modni ruksaci.

Njihov prepoznatljiv dizajn plijene pažnju gdje god se pojave. Neke od hit modela donosimo u nastavku.