Sadržaj

Međunarodna UGG FEEL YOU kampanja okupila je šaroliku glumačku postavu kako bi ispričala hrabru, na trenutke provokativnu, ali nadasve optimističnu i istinitu priču o inspirativnim kreativcima modernog doba. Ovog ljeta UGG slavi samoizražavanje, autentičan modni stil i individualnu osobnost pojedinca.

Halo, halo, SANTA BARBARA calling! Iz južne Kalifornije stižu najnovije UGG modne vijesti! Ovaj popularni brend odavno nas je osvojio svojom maštovitošću i kreativnošću, a sada je svoju poziciju odlučio dodatno učvrstiti suradnjom s poznatim facama.

Sezonu proljeće/ljeto 2022. otvara FEEL YOU kampanja, u koju su uključena brojna svjetski poznata imena poput Remi Wolf. 

Glavne zvijezde ove priče, su kreativci koji su – poput UGG-a – hrabri, provokativni, slobodni, optimistični i stvarni. 

FLUFF YEAH PIXELATE

Dodajući istaknuti Pixelate print koji je potpuno jedinstven, Fluff Yeah kombinira papuče i sandale u udobnu statement obuću. S pahuljastim umjetnim krznom na laganoj platformi kako bi stvari bile prozračne – plus lagani elastični remen koji drži petu i izdržljivi vanjski potplat – ovaj osvježeni stil dobar je koliko zvuči i mekan koliko i izgleda.

UGG Sport Yeah 

Sandale gumene konstrukcije s tiskanim najlonskim remenom na peti. Moderne i udobne sandale za svakodnevno nošenje s jastučićima i teksturiranim potplatima, odličan su izbor za ljubitelje sportskih kombinacija. 

MAXI LOGO SLIDE

Upoznajte platformu spremnu za proljeće s laganim pahuljastim gornjištem. Maxi Slide je sandala sa stilom s već prepoznatljivim uloškom od ovčje kože i naglašenim grafičkim UGG printom. Postavljena na maksimalistički potplat od 2,5” nudi izgled koji produljuje noge i ultra-jastučić za korak. Kombinirajte je sa šorcevima, majicama i još mnogo toga – mogućnosti su zaista beskrajne.

MAXI CHEETAH PRINT SLIDE

Uistinu vrhunski i uočljiv UGG model inspiriran Los Angelesom. Ovaj višenamjenski model grijat će vam stopala u udobnosti vašeg doma ili privlačiti poglede na ulicama dok šetate po vrućem suncu. Savršen je za sve željne zabave u gradu ili na plaži, a možete ga kombinirati sa svime! Farmerke ili suknja? Nije važno! UGG Puft Slide Cheetah Print su ultimativni recept za modni uspjeh!

FLUFF YEAH ANIMALIA SLIDE

Ažuriran s istaknutim životinjskim printom, Fluff Yeah kombinira papuče i sandale u udobnu statement obuću. Bogata ovčja koža, prepoznatljiva mješavina obnovljene vune UGGplush™ i pahuljasto umjetno krzno na laganoj platformi kako bi stvari bile prozračne – plus lagani elastični remen koji nježno drži petu i izdržljiv vanjski potplat – ovaj osvježeni stil dobar je koliko zvuči i mekan koliko i izgleda. Ovaj proizvod sadrži pravo ovčje ili janjeće krzno.