Sadržaj

Kolekcija koju ne smiješ propustiti #adidas always been, always originals!

Ova posebna kolekcija inspirirana je i kreirana s ciljem da proslavi evoluciju, raznolikost i moć žena. Proslavite s nama sva prošla, sadašnja ali i buduća dostignuća svih snažnih žena. I zapamtite: pojedinačno smo snažne, zajedno smo NEPOBJEDIVE!

Šarena Always Been, Always Originals kolekcija nadahnuta je stvarnim, snažnim, raznolikim i prije svega originalnim ženama. Talentiranim ženama, ženama koje žive svoje snove, imaju viziju i vjeruju u bolje sutra. Te iste žene ne bježe od svojih strahova, svakodnevnih borbi i problema već im se hrabro suprotstavljaju. Uvijek jedinstvene, uvijek #žene!

Žene su oduvijek bile stvorenja neiscrpne kreativne snage i emocija. Stvorenja razvoja i evolucije. Nova #adidas Always Originals kolekcija naglašava originalnost, moć i raznolikost žena i nebinarnih ljudi. Svojom kreativnom i neustrašivom notom kolekcija razbija tabue i pomiče granice.

Potiče pojedince na putu izražavanja i ispoljavanja vlastitog najdubljeg “bića”. Tko si ti kad te nitko ne gleda? Što definira tvoje postojanje i koji su ti najskriveniji snovi? Shvaćaš li da si sposoban ostvariti baš sve što zacrtaš?

Ženska moć može pokrenuti svemir, koračajte hrabro naprijed nošene ovom mišlju! Budite jedinstvene, svoje, nosite #adidas.

Slogan kampanje ˝Always Been, Always Original, Always You˝ slavi vašu posebnost i govori vam da ste jedinstven i neizostavan dio slagalice. Svijet te treba, pokaži mu što možeš!