Sadržaj

#daretoconnect – Svečani i čarobni dani kucaju na naša vrata! Vrijeme je da se prepustimo radosnom decembru i da praznike proslavimo u krugu obitelji i prijatelja. U ovo vrijeme optimizma i velikih snova ne smijemo zaboraviti da se sreća gradi na malim radostima svakodnevice.

S obzirom na okolnosti i događaje u svijetu u posljednje dvije godine, ovo predpraznično doba i praznici još su važniji podsjetnik koliko je važno cijeniti svaki trenutak. Sve se mijenja, ali važnost međusobnih bliskih veza ostaje. adidas nas sve zajedno novom kampanjom #DareToConnect ohrabruje i podsjeća da je ovaj trenutak više nego sjajna prilika da učvrstimo i ojačamo veze s bližnjima.  

Neka svaki dan ovog decembra bude posvećen mini-izazovima koji će nas još više zbližiti. #daretoconnect 

Predlažemo vam da na male ceduljice za svaki dan do kraja ove godine napišete po jedan mini izazov koji će vama ili vašim najmilijima uljepšati život. Stavite ih u neku posudu i svakog jutra izvucite po jedan papirić. Mini misija za bolju svakodnevicu je bezbroj i važno je pri njihovom sastavljanju u središte staviti svoju osobnost, svoje vizije i želje svojih najdražih. To može biti samo sms poruka ili telefonski poziv za bolji dan, spontano pečenje prijateljičinih omiljenih slastica, izlet u nepoznato, poklon album s omiljenim fotografijama iz protekle godine ili rana kupnja promišljenih prazničnih poklona bez stresa.

Kako biste sebi i svojima uljepšali ovu svečanu svakodnevicu, za vas smo odabrali hrpu zaista prekrasnih adidas proizvoda koji zajedno čine WOW poklon pakete. Ovo su sjajna i korisna iznenađenja koja će 100% oduševiti svakog zaljubljenika u urbanu modu.

Osim poklona, ​​ne zaboravite da su najvažniji zajednički trenuci bliskosti, kada nekome pokažete da vam je stalo i da predstavlja važan dio u vašoj životnoj slagalici. Radost se umnožava kada se podijeli, stoga je svakako na kraju godine podijelite što više! #daretoconnect

Svečane prazničme TAF x #adidas kolekcije ZA NJU:

> Hrabar i bezvremenski dizajn upadljive adidas nijanse.

> Udobnost i toplina naglašena profinjenim uzorcima. 

> Bordo crvena – ljubav na prvi pogled. 

Svečane blagdanske TAF x #adidas kolekcije ZA NJEGA:
adidas TOPLOADER, ruksak

> Svijetla oker vojnička boja koja utjelovljuje modnu toplinu 24/7.

> Ključni komad ovog outfita? Moderna jakna s patentnim zatvaračem retro izgleda.