Sadržaj

Najstrašniji i “najsablasniji” praznik u godini, Noć vještica, odlična je prilika da se ogrnete tamnim bojama i organizirate stvarno cool HALLOWEEN party sa svojim prijateljima.

Umjesto kupovine kostima kojeg ćete nositi samo jednom godišnje, mi vam predlažemo da uložite u modni komad omiljenog sportskog brenda koji će vam dugo služiti. Kako bismo vam olakšali potragu za pobjedničkim #HALLOWEEN outfitom, za vas smo pripremili nekoliko otkačenih #TAFstyle prijedloga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

p.s. JESTE LI ZNALI?

HALLOWEEN ili Noć vještica inače je poznat kao izrazito američki praznik, koji su s velikim oduševljenjem prihvatili i Europljani. U Americi se za Noć vještica djeca oblače kostime i kreću u lov na slatkiše (ovo je sličan običaj kao kod nas, karneval). Osim djece, tu su i odrasli koji ovaj praznik koriste za bučne zabave pod maskama. 

Inače, pravi korijeni podrijetla Noći vještica sežu iz vremena starih Kelta, koji su slavili takozvani samhain. Za Kelte je to bio najveći blagdan u godini, koji je označavao kraj ljeta i početak zime odn. novi zemaljski ciklus. 31. oktobra veo između svijeta živih i mrtvih trebao je biti najtanji, pa su u tom razdoblju izvodili i razne rituale kroz koje su pokušavali uspostaviti kontakt s mrtvima.

> #TAFstyle MODNA INSPIRACIJA ZA NJU:

Noć vještica osim tamnih tonova obilježavaju i druge jesenske boje poput crvene, narančaste i žute. Što se materijala tiče, til, razne čipke i šifon su više nego dobrodošli na #HALLOWEEN kostimima i outfitima – to su materijali koji u nekoliko sekundi stvaraju mističan i “spooky” izgled.

> #TAFstyle MODNA INSPIRACIJA ZA NJEGA: