Sadržaj

Postoje modni trendovi koji se nakon jedne sezone “hypa” više ne vraćaju, a postoje i oni kojima se rado vraćamo. Jedan od takvih modnih trendova je i neizostavna Nike Sportswear Tech kolekcija koja je toliko neophodna i korisna da je svake godine možete pronaći na našim policama.

Kolekcija Nike Sportswear Tech dizajnirana je od naprednog flisa koji nudi vrhunsku prozračnost kože i istodobno izvrsnu izolaciju u hladnije doba godine. Ovi moderni komadi idealan su izbor za razne sportske aktivnosti i slobodno vrijeme. Vrhunski materijal od flisa osigurava vam potpunu toplinu, ali u isto vrijeme ne opterećuje tijelo.

Ovi vrhunski modni komadi pratit će te tokom jutarnjeg trčanja na svježem zraku, pružati toplinu tokom svakodnevnih poslova ili poslužiti kao omiljena #homeoffice uniforma.

> Moderno i udobno. Neizostavni Nike Sportswer Tech modni komadi ZA NJU
1. Nike udobnost u profinjenim ženstvenim bojama.

2. Diskretno siva.

#musthave ove jeseni definitivno je sportska jakna Nike, izrađena od posebne dvostrane tkanine koja zadržava tjelesnu toplinu. Nike Sportswear Tech od flisa nadograđuje vaše osnovne odjevne komade toplom i udobnom tkaninom Nike Tech. Dizajnirana sa dvosmjernim patentnim zatvaračem pune duljine predstavlja modernu verziju klasične majice s kapuljačom.

3. Crna sportska elegancija.

> Neizostavni modni komadi Nike Sportswer Tech ZA NJEGA
1. Nebesko modra za privlačenje pozornosti.

2. Bež je neprikosnovena boja 2021. godine!

3. Grafitno siva.