Sadržaj

 Idealno je vrijeme za predstavljanje nove kolekcije otkačenih ruksaka, torbica, novčanika i tekstila popularnog brenda Sprayground! Riječ je o brendu koji ne prati trendove već ih postavlja. Buntovni, umjetnički, kozmopolitski i prije svega trendi. Ove ćete ruksake jednostavno obožavati!

Sprayground marljivo slijedi svoju misiju: ​​biti vrhunski svjetski poznati brend koji kombinira visoku kvalitetu s jedinstvenim umjetničkim i kreativnim nizom. U središtu robne marke su inovativnost, kreativnost i izvrsnost. Svaki njihov model ruksaka ili torbice dolazi na tržište u ograničenom izdanju. Brend se zalaže za jedinstvenost i autentičnost pojedinca koji nosi Sprayground proizvode.

Brend Sprayground osnovao je 2010. umjetnik i vizionar David Ben David, koji je zauvijek promijenio standardnu ​​ideju o crnom i dosadnom ruksaku. Ruksaci su puno više od toga!

Njegovi prvi modeli ruksaka “My name is” i “Money Stacks” potvrdili su da u njegovoj umjetničkoj filozofiji ima još puno potencijala. Ovi su šareni i otkačeni ruksaci odmah dobili saveznike među svjetski poznatim zvijezdama. Između 2012. i 2017. godine, brend Sprayground doživio je eksponencijalni rast u zemljama poput SAD -a, Japana, Velike Britanije, Italije i Dubaija.

S obzirom a to da je brend odlično prihvaćen u svim svjetskim modnim prijestolnicama, njegov je umjetnički tim zasukao rukave i počeo eksperimentirati na području dizajna. U novoj kolekciji Sprayground za jesen-zimu 2021. eksperimentirali su s 3D tehnikama, raznim tehnikama krojenja i šivanja te inovativnim kombinacijama različitih tkanina i materijala.

> MUSEUM OF SPRAYGROUND: Dobrodošli u SPRAYGROUND muzej!

> TURBO 500: Karirana jesenska rapsodija. 

> FIFTH AVENUE: Buntovna elegancija.

> SG ALL DAY: »Back to office« elegancija. 

> V.V.I.P.: Crno-bijelo klasika sa smeđim naglascima.

> THE SANCTUARY: Neodoljivo cvjetno utočište. 

> HENNY AIR TO THE THRONE: Za sve prijestolonasljednike ove urbane džungle!

> Crtani ili filmski likovi?  Tu su Mando, Vader, Spongebob, Batman, Space Jam i drugi!

> Upotpuni svoj look komplementarnom linijom Sprayground tekstila