Sadržaj

Nova školska godina samo što nije počela! Prije nego što temperature službeno počnu padati, potrebno je opremiti se novom „školskom uniformom“ i novim ciljevima za nadolazeću školsku godinu. I dok je ljeto vrijeme kada mozak najčešće ˝puštamo na pašu˝ kako bismo se prepustili avanturama u nepoznato, jesen s druge strane poziva na nove početke, svježu energiju i nove školske ali i poslovne izazove. 

Otkačenih ideja za urbane “back to school” modne kombinacije nikada nije previše! Za vas imamo ludu ponudu koju ne smijete propustiti. Kako bismo vam olakšali povratak u školu ili na posao, pripremili smo #TAFstyle popis najljepših modela patika i ruksaka.

Bez obzira volite li više retro klasiku ili moderni minimalizam, neutralne ili odvažne boje, kod nas ćete pronaći doista raznolik izbor obuće, odjeće i modnih dodataka.

 »BACK TO SCHOOL« MODNI IZBOR OTKAČENIH RUKSAKA ZA NJU:

> Nova kombinacija elegancije i praktičnosti – Mini ruksaci Nike Sportswear Futura Mini i Nike Sportswear Futura 365 šarmantnog dizajna s unutarnjim džepovima koji omogućuju optimalno organiziranje prostora.

> Ružičasta idila ili minimalistički klasik s adidas potpisom. Model ruksaka AC CLASSIC BP ima jednostavan, ali praktičan dizajn. To je svestrani ruksak spreman za svaki izazov.

> Modni buntovnici s razlogom vole upečatljiv dizajn izdržljivih Sprayground ruksaka!

> Bajkoviti SPRAYGROUND ruksak i patike inspirirane biljnim svijetom.

> Nova crno-bijela klasika.

»BACK TO SCHOOL« MODNI IZBOR OTKAČENIH RUKSAKA ZA NJEGA:

> TOP TREND: futuristički, snažni i upadljivi printevi moćnih SPRAYGROUND ruksaka

> TOP TREND: CAMO uzorak.

> Vječna klasika adidas minimalizma.

> Ubojita kombinacija > NIKE Hayward 2.0 Printed ruksak i klasični Air Force 1.