Sadržaj

Šareni i svestrani modeli patika popularne marke Nike i ovog nas ljeta mame u hotel zvan “Zvjezdano nebo”. Da, dobro ste pročitali: vrijeme je za svjež zrak i razigrane nestašluke na otvorenom. U nastavku donosimo vrhunske modele Nike patika koje ćete rado nositi od izlaska do zalaska sunca.

Na korak ste od nezaboravnih ljetnih uspomena i uzbudljivih priča koje ćete prepričavati po završetku godišnjih odmora. Vrijeme je da ispunite najmanje 3 pustolovine koje godinama čuvate na svom popisu želja slijedeći primjer poznatog slogana ˝JUST DO IT˝. Preskočite prepreke i vlastita ograničenja, otvorite srce i proživite ljeto iz snova! Učinite to sa stilom!

DOBRODOŠLI U NIKE #SNEAKERLOVERS KLUB!

PREDSTAVLJAMO TI TOP NIKE PATIKE ZA LJETO  2021:

1. Nike CRATER IMPACT ZA NJU:

Nike Crater Impact dio je putovanja prema održivosti. Napravljen od najmanje 25% masenog udjela recikliranog materijala, donosi jedinstvene odabire dizajna koji smanjuju otpad u usporedbi s tradicionalnim metodama – poput vezenog swoosha, učinkovitih obloga i naravno đona od Crater pjene.

2. Nike AIR MAX 2090 ZA NJU i NJEGA:

Upoznajte Nike model patika koji je dizajniran za budućnost. Pozdravite preoblikovanu kultnu siluetu! Nike Air Max 2090 ima prepoznatljive, ali minimalističke značajke, cik-cak šavove i lagani mrežasti gornji dio. Fokus je na moderniziranim elementima koji se savršeno međusobno povezuju i stvaraju novu futurističku siluetu zbog koje ćete izgledati kao da ste stigli iz budućnosti!

3. Nike Blazer Low ‘77 ZA NJU i NJEGA:

Blazer Mid ‘77 SE koristi starinski izgled Nike b-ball obuće. Teksturirana koža u gornjim dijelovima ima naglaske od brušene kože i retro Swoosh logo. 

4. Nike AIR FORCE ZA NJU i NJEGA:

LEGENDARNA UDOBNOST. Patike Nike Air Force 1 nova su verzija ikone iz 1982. sa svježim bojama i detaljima. Zadržano je klasično ojastučenje Air-Sole za udobnost i pri cjelodnevnom nošenju. 

5. Nike AIR MAX 270 ZA NJU i NJEGA:

Nike Air Max 270 je moderna patika napravljena kombinovanjem dvije velike ikone u Nike historiji: Air Max 180 i Air Max 93. Ima najveću amortizirajuću Air Max jedinicu, koja pruža iznimno meko prigušenje koje izgleda nevjerojatno kao što je nevjerojatan osjećaj mekoće kojeg pruža. Također ima i 3-dijelni đon koji omogućuje lagano hodanje i trčanje. Prednja strana ima gumeni vrh, što je važno za još veću izdržljivost.

6. Nike AIR MAX 90 ZA NJU i NJEGA:

Nike Air Max 90 prilagođene su casual stilu a ipak vjerne svojim počecima. Iako nije prva serija Air Max patika, ovaj model imao je najveći utjecaj na kupce i širu masu ljudi i danas je jedna od najprodavanijih patika ne samo unutar Nikea nego je među dominantnijima u svijetu lifestyle obuće.

7. Nike AIR JORDAN :

Razbijte status quo uz patike Jordan MA2. Napravljen od mješavine antilopa, kože od punog zrna i raznih tekstila, dobio je nekonvencionalne naljepnice, tehničku mikro-grafiku i rubove od sirove pjene za ravnotežu novog i klasičnog. Lako se oblači i skida, nosi se uz gotovo sve.

8. Nike REACT ART3MIS ZA NJU i Nike REACT LIVE ZA NJEGA:

REACT ART3MIS i REACT LIVE svojim dizajnom i podignutim đonom, osim trendi izgleda, osiguravaju izuzetno mekan korak.

Koje ćete patike sa našeg Nike popisa odabrati?🙂