Sadržaj

Otkačene papuče najupečatljiviji su dio energične proljetne kolekcije jednog od najpopularnijih svjetskih brendova.

OH YEAH UGG modeli impresionirat će vas u sekundi svojom razigranošću, bojom i bezgraničnom udobnošću. Kad je ovakav odvažan model u pitanju, vam samo jedna odluka… u kojoj ćete ih boji nositi ove sezone?

Čista modna revolucija! OH YEAH dizajn udružio je snage s ultra popularnom TIY DYE tehnikom.

Vaš najdraži – Oh Yeah Tie Dye je tu. Ime govori sve. Jednostavne i udobne papuče – odnosno kombinacija papuča i patika u jednom.

Mekana ovčja koža i antilop savršeno se nadopunjuju. Elastična traka s UGG grafikom štiti vaše stopalo. Ovaj stil nadahnut je uličnim stilom Los Angelesa. Papuče su udobne i jednostavne za nošenje. Bez obzira jeste li više gradski tip ili tip za plažu – ovaj stil možete kombinirati sa bilo čime! Jeans ili suknja – izgledat ćete sjajno! O Yeah!

OH YEAH SLIDE u cotton candy bojama. Jeste li više za živopisne ljetne boje ili provjerene neutralne?

Prvi OH YEAH dizajn koji je ostvario komercijalni uspjeh i od tada ne silazi sa liste #musthave artikala. Modni entuzijasti i influenceri ugrabili su svoj par čim se ovaj model pojavio na policama.

Za kraj nam ostaje prekrasno točkasto OH YEAH SPOTS izdanje inspirirano animal printom.

Ako se pitate kako su ove natikače dobile svoje ime, odgovor je jednostavan, nemoguće je ne uzdahnuti kad ih nataknete na noge. Izazivamo vas da ih isprobate bez da kažete “oh yeah”.

Otkačene, pahuljaste i luuudo udobne – OH YEEEAH!

Simbol udobnosti i opuštenog kalifornijskog stila

Ugg priča ispisana je 1978. kada se Brian Smith uputio na plaže južne Kalifornije. Svoj pohod započele su u surferskim trgovinama od San Diega do Santa Cruza, ali brzo su prodrle i u sve društvene skupine, tako da smo ih ubrzo mogli vidjeti u modernim skijalištima Sjeverne Amerike. Ova obuća ali i sam brand postali su simbol sportskog, opuštenog i aktivnog života. Uz pomoć prijatelja koji su bili spremni uložiti u razvoj branda, formirana je skupina UGG Imports. 1987. Smith je registrirao Ugg Holdings Inc., a 1985. registrirao američki zaštitni znak na logotipu s “Original UGG Boot UGG Australia.