Sadržaj

Sportski komadi i jeans oduvijek idu ruku pod ruku #TAFstyle modni savjeti

Da jeans odlično funkcionira sa sportskim modnim komadima znaju već i vrapci na grani. Iako većina vas u svojim ormarima ima omiljene Mix´n´match kombinacije, mi smo odlučili s vama podijeliti neke od naših. Inspiracije nikad dovoljno kad je moda u pitanju. U današnje vrijeme sve što trebaš je oversized texas jakna ili hlače, pozitivan stav i neizostavne cool patike ! 🙂

Sportski modni komadi u kombinaciji s texasom. #TAFstyle modne kombinacije ZA NJU:

Trendy Nike loungewear + omiljena texas jakna za tačku na i. S obzirom na to da je trenerka već i službeno dobila status omiljenog work from home odjevnog predmeta, krajnje je vrijeme da je naučite stilizirati #likeapro.

Skinny ili MOM jeans? U kombinaciji s klasičnom kratkom Adidas retro majicom , oba modela su win-win kombinacija. Odluka je na tebi!

Hlače ravnog kroja kombiniraj sa adidas CROPPED PUFFER duksom i upečatljivim patikama i za tren oka imat ćeš jednostavnu a opet FRESH i TRENDY modnu kombinaciju.

Trendovi za buntovnike. Majica, uočljiva jakna i vaše omiljene “Nikice” u kombinaciji s atraktivnim hlačama visokog struka ili jeans suknjom? Zvuči odlično!

Sportom inspirirani modni komadi u kombinaciji s hlačama. #TAFstyle modne kombinacije ZA NJEGA:

Kod muškaraca nema puno filozofije kad je styling u pitanju. Stoga izvucite svoje omiljene hlače iz ormara i kombinirajte ih s vrućim #TAF modnim komadima!

Crno-bijela urbana klasika kombinirana s crnim jeansom. 

Tamne nijanse u kombinaciji s hlačama ravnog kroja i odgovarajućom teksas jaknom.

Urbana crna klasika slaže se sa svim stilovima.

Obzirom na kaotično vrijeme u kojem se nalazimo, uz vaše omiljene sportske komade, potrebna vam je i otkačena zaštitna maska! Sprayground će vam svojim ludim dizajnom čuvati leđa u svim situacijama. Bilo gdje i bilo kad!

Trendi maske i modni dodaci  Sprayground: