Sadržaj

Nema te prepreke koju ove siluete ne mogu savladati!

Kad ti život ponudi limune … napravi osvježavajuću limunadu u #tafstilu! Unatoč činjenici da su pred nama najhladniji mjeseci u godini, obilježeni hirovitim vremenom, na nama je da svaki dan iskoristimo na najbolji mogući način. Niže u tekstu predstavljamo par vrhunskih modela za nju i njega koje ćete rado nositi bez obzira na vremenske prilike i neprilike.

#TAFstyle modni savjeti ZA NJU:

Nike AIR MAX 2090, ženske sportske patike. Kultna silueta dizajnirana za budućnost. Futuristički izgled i nadograđen đon stvaraju WOW efekt. Silueta zbog koje ćete imati osjećaj kao da  ste se teleportirali u 2090. godinu.

Puma CALI WN’S, ženske sportske patike. Higher and hotter than ever. Snažna i glomazna silueta CALI-a WN’S oduzet će vam dah! Prekrasne linije i minimalistički pristup dizajnu. Platforma i meka koža samo za vas! Laid-back cool stil uljepšat će vam svaki dan i zaokružiti vaš outfit!

adidas SUPERSTAR W, ženske patike. adidas klasika u trendi obliku. SUPERSTAR modela se jednostavno ne možeš nagledati! 

#TAFstyle modni savjeti ZA NJEGA:

adidas NMD, muške sportske patike. Autentične Adidas vibracije 90-ih godina upakirane su u novi, drski i moćni izgled.

Nike MX-720-818, muške sportske patike. MX-720-818 crpi inspiraciju iz dvije legende 90-ih! Muške patike MX-720-818 imaju sličnosti sa Air Max 98 kolekcijom i neke detalje iz Air Max 95 kolekcije u gornjem dijelu, a također možemo vidjeti sličnosti Air Max 720 – đon i glomazna siluete. Izgled je futuristički i prilično izuzetan! Zanimljiva mesh mreža isprepliće gornji dio i zato je njen izgled poseban.

Nike Air Jordan 1. AIR JORDAN 1 LOW SE su Jordan Patike primjerene za sportske ili slobodne aktivnosti. Retro silueta zadržala je svoj originalan izgled koji je upotpunjen modernim detaljima. Odlikuje ih minimalistički stil i iznimna udobnost.