Sadržaj

Supercourt patike napravljene za sportske terene koje je prihvatila ulična moda.

adidas proizvodi bijele, kožne patike kroz cijelu svoju historiju pa kako bi se to proslavilo, skupio je deset retro modela u jednu kolekciju pod nazivom Home of Classics. Novom kolekcijom, adidas Originals odaje počast svojoj liniji klasičnih bijelih patika koje su kroz desetljeća bile dio raznih generacija, kultura i stilova.

U kolekciji se nalaze neke od najpoznatijih, bezvremenskih adidas patika, a to su renovirani adidas klasici Superstar, Stan Smith, Supercourt, Torsion Comp, SC Premiere, A.R. Trainer, Continental 80, Nizza Hi RF, Rivalry Lo i Supercourt RX.

Supercourt patike u Home of Classics kolekciji predstavljaju novu Court generaciju u kojoj se pedeset godina iskustva stopilo u jednu patiku koja je elemente dizajna iz prošlosti ponovno uspješno dovela na ulice. Ove patike zadržavaju elemente klasičnog dizajna uz evoluciju bijele patike za svaki dan. Konstruirana od klasičnog gumenog đona napravljenog u jednom komadu, s različitim kožama i tonovima bijele boje, Supercourt patike pobuđuju interes promatrača, a usput poštuju ikonske dijelove originalne Court patike. adidas Home of Classics Supercourt model predstavlja desetljeća iskustva na sportskim terenima, uzimajući elemente dizajna iz arhive u modernoj ekspresiji klasičnog stila.

SUPERCOURT je fleksibilan i jednostavan. To je klasik koji pristaje na sve. Silueta mu je veoma sportska, ali ujedno iznimno elegantna. Moglo bi se reći da je pogodan za sve uzraste i ljude. SUPERCOURT ima posebnu minimalističku estetiku ‘work wear’, koja je vrlo lijepa i atraktivna. To je izuzetno suptilna patika s odmjerenim i “simpatičnim” detaljima. Ima adidas grafiku na jeziku. Details on point! Supercourt adidas odgovara svima i svemu. To je model koji je nosiv u svim prilikama! Bezvremenski i elegantan.

SMOOTH LEATHER SHOES IN CLASSIC TENNIS STYLE WITH AN ALL-WHITE UPPER.

Sve što adidas Originals proizvede ukorijenjeno je u sportu, a ove ‘Super Court ‘ patike dolaze po uzoru na klasične patike za tenis. Oblik niskog profila napravljen je od bijele kože sa nubuk dizajnerskim oznakama koje dodaju teksturu i dubinu, istodobno stvarajući višeslojni izgled, a odlično se nadopunjuju s bež gumenim đonom. Bijelim slojevima gornjeg dijela dodane su boje kako bi se dobio izgled koji je u potpunosti usklađen s toplim vremenskim uvjetima.