Sadržaj

Bitno Vam je da sve što radite, radite sa stilom? Ako ste općenito vođeni ovom mišlju, onda ćete se sigurno složiti s nama da su ruksaci i torbe jako bitan modni dodatak. Spraygroundovi ruksaci ukrašeni su printom i dizajnom od kojih svaki priča neku svoju priču. U ponudi ih ima od potpuno običnih do onih nadahnutih pop kulturom, s različitim detaljima i nekoliko kombinacija živih boja.

Sprayground ruksaci pomiču granice u modi i dizajnu. Kvaliteta, moć i dugovječnost temelji su kvalitete Sprayground ruksaka. Ovu modnu marku osnovao je umjetnik i vizionar David Ben-David u New Yorku 2010. Do pojave njegovog dizajna, ruksaci su bili jednolični i suhoparni, vrlo često jednobojni.

David Ben-David svojim ruksakom ˝Hello My Name Is˝ napravio je pravu revoluciju. Njegova umjetnost priča određenu priču i bilo je jasno da neće proći neopaženo. Njegov idući uspjeh lansiran je pod nazivom ˝Money Stacks˝. Vrlo brzo, umjetnikov veliki potencijal i stil prepoznali su poznati i slavni širom svijeta.

Kod nas u TAF-u možete pronaći nekoliko različitih verzija ovih unikatnih Sprayground ruksaka! Sharks in Paris je otkačena i zanimljiva linija obožavana širom svijeta! Ove ruksake možete vidjeti u rukama i na leđima brojnih slavnih osoba kao što su: Rihanna, Jarvis Landry, Neymar, Chris Brown i brojni drugi. Sprayground surađuje s brojnim slavnim ličnostima a na policama se mogu pronaći i njihove uspješne kolaboracije sa drugim poznatim modnim markama.

Sprayground torbice i ruksaci pronašli su svoje mjesto na policama diljem svijeta i danas gotovo da nema osobe koja nije upoznata s njihovim asortimanom. Dostupni su uglavnom u trgovinama visoke mode u preko 35 država širom svijeta. U svojoj ponudi imaju i kofere, dodatke za hladnije vrijeme, vrećaste torbe, futrole za ključeve kao i Apple dodatke. Svaki od artikala ukrašen je zanimljivim, glasnim i živopisnim printom. U izradi svojih ruksaka uvijek teže korištenju samo vrhunskih materijala poput vodootpornih materijala, brušene kože, zlata i gume. Sve to kombinirano je sa ukrasnim materijalima, vezovima i zanimljivim zatvaračima. Svaki njihov ruksak je umjetničko djelo.

TRINITY SHARK

SPLIT THE CHECK

BODYGUARD (CAMO)