Sadržaj

BIG AIR, WITH GO!

Neodoljivi Air Max 270 React je stigao u zanimljivoj svježoj boji idealnoj za toplo ljeto.

Neodoljivi ljetni look Nike Air Max 270 React modela! Svježih ljetnih boja, sastavljen je od laganih, slojevitih materijala bez šava za stvaranje modernog izgleda koji se može nositi sa svime te omogućava da se u njima jednako dobro osjećate i izgledate. Ove sezone naglasak stavljamo na udobnost!  

Spajajući svoju najnoviju tehnologiju, Nike nas uvodi u potpuno novo doba Air Maxa sa Air Max 270 React. Opremljen je React đonom od pjene, a dodana mu je na peti i najvišai zračni jastučić do sada viđen – vidljivi zračni jastuk izravno iz OG Air Max 270! Inspiriran React Elementom 87, ovaj futuristički mash-up podiže udobnost na potpuno novu razinu.

  • Air Max 270 React u potpuno novom ruhu živih boja. Check. It. Out!

Air Max 270 React nudi stalnu podršku pod nogama. Bilo da hodate ili trčite, osjećat ćete se opušteno i zadovoljno. AM 270 React drži cijelo stopalo stabilnim – obuhvaća sve i čini vam se kao da hodate po oblacima. Njihov oblik / dizajn napravljen je za cjelodnevnu udobnost. Model je izdržljiv i pomalo glomazna – nudi podršku 24/7. Uživajte u udobnosti koju nudi AM 270 React!

Inspirian hip-hop kulturom, neustrašivi AIR MAX 270 REACT ima odličan hibridni đon. To je kombinacija Air Techa na peti i React pjene na sredini i prednjem dijelu. Jedna od najboljih i najprikladnijih patika na tržištu! Lagani i višeslojni materijali stvaraju modernu estetiku. Minimalizam i odvažnost u jednom. Gornji dio je izrađen od višeslojnih materijala poput antilopa i drugih kvalitetnih prozračnih materijala. Air jastučić i puni đon od pjene Nike React tvore cjelodnevnu udobnost od prstiju do pete bez premca.