Sadržaj

Timeless designs. Worn a million ways. 

Kultni dizajn nošen na milijone različitih načina – HOME OF CLASSICS – i dalje slavi poznate modele – Supercourt, Rivalry Low, Stan Smith, A.R. Trener, Continental 80 i Superstar 80. Ova kolekcija je napravljena na iskustvu – od početnog udarca do osvajanja prvenstava. adidas dizajnira obuću, a Vi oblikujete njezinu budućnost.

Bezvremenski dizajn nošen na milijone različitih načina – HOME OF CLASSICS – i dalje slavi kultne modele – Supercourt, Rivalry Low, Stan Smith, A.R. Trener, Continental 80 i Superstar 80. Ova kolekcija je napravljena na iskustvu – od početnog udarca do osvajanja prvenstava.

adidas dizajnira obuću, a Vi oblikujete njezinu budućnost.

Sve što adidas Originals proizvede ukorijenjeno je u sportu, a ove ‘Supercourt ‘ patike dolaze po uzoru na klasične patike za tenis. Oblik niskog profila napravljen je od bijele kože sa nubuk dizajnerskim oznakama koje dodaju teksturu i dubinu, istodobno stvarajući višeslojni izgled, a odlično se nadopunjuju s bež gumenim đonom. Bijelim slojevima gornjišta dodane su boje kako bi se dobio izgled koji je u potpunosti usklađen s toplim vremenskim uvjetima. Mrežasti jezici i lagani jastučići čine ih ugodnim za svakodnevno nošenje.  Ono što nas oduševljava, je njihov pojednostavljeni dizajn izveden na izrazito moderan način. Izvrsne patike s kojima možete upotpuniti svoj casual look.

adidas SUPERSTAR – vječna ikona koja diktira trendove

adidas Superstar je zaista klasična ikona koju vole svi, od najmlađih do najstarijih. I danas su jednako obožavane kao i prije 40 g. A SUPER-CLEAN, ALL-WHITE VERSION OF THE ICONIC SHOE. Ponosno nose status patika koje možete nositi svaki dan i kombinirati ih na sve moguće načine. adidas Superstar je bezvremenski klasik i njegov retro izgled se uklapa u brojne modne stilove. Možete ih kombinovati uz hlače, trenerke otvorenih nogavica ili razigrane haljinice. Doista je patika koja paše na sve!!! Hype oko ovog modela traje unazad nekoliko godina i svakodnevno ih viđamo na lokalnim ulicama. Udobne, retro i jednostavne a opet tako svestrane!

Prvobitno su zamišljene kao niska varijanta modela Pro Shoe, sa kožnim dijelom i gumenom zaštitom za prste. Kasnije su postale poznate pod imenom ˝shell shoe˝ ili ˝shell tops˝. Osamdesetih godina iznimno su popularne bile na ulicama, posebno među košarkašima i pripadnicima hip-hop i rap kulture.  Svjetsku slavu donijela im je poznata hip-hop skupina Run-D.M.C. Brzo nakon toga Superstar je postao omiljen među NBA igračima NCAA. Među prvim poklonicima ovog modela našao se Kareem Abdul Jabbar.

VINTAGE NOSTALGIJA

Continental 80 je klasičan, jednostavan i iznimno nostalgičan model. Napravljen je od mekane kože koja na sebi ima perforacije. Ako pažljivo pogledate, vidjet ćete da na obje strane patike leži dvobojna mornarska crta koja dodatno naglašava njihov ionako retro izgled. Sigurno se slažete da se radi o detalju koji neće proći neopaženo kod pravih poznavatelja mode i stila. Za svaki Vaš udoban korak, pobrinut će se njihov đon od kvalitetne gume sa EVA uloškom.

TRAINERS INSPIRED BY ‘80S-ERA COURT DESIGNS. adidas originals predstavlja Vam potpuno novi dašak retro svježine – tako jedinstven i potpuno drugačiji. Riječ je naravno o Continental 80 modelu! Yung serija je odlučila obnoviti svoj model koji je originalno izrađen kasnih 80-ih i predstaviti nam ga u jednom potpuno novom svjetlu. Na spomen riječi adidas svima nam prvo padne na pamet udobnost i njihov nostalgičan stil. Pravi poznavatelji adidas naslijeđa veliki su ljubitelji njihovih retro vibracija  kojima nas često uzdrmaju do temelja!